Орхан Мурад финансира тунинга на Сузанита! След хиалурона в устата, планират силикон в ц.ците (СНИМКА)

сузанита

Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, иска да си увеличи гръдната обиколка.

14-годишната щерка на незрящия певец е готова да легне под ножа, за да издуе деколте, тъй като била комплексирана от липсата си на какъвто и да е бюст. Подкрепа за разкрасителната процедура тя срещала дори в лицето на родителите си – либералните Орхан и Шенай Мурад, съобщи ексклузивно „Таблоид”.

Очевидно Сузи Мурад се стяга сериозно за голямата сцена, тъй като неотдавна споделила с родителите си, че желае да направи няколко подобрения по себе си, включително уголемяване на гърдите. Желанията на тийнейджърката не смутили майка й и баща й, които съвсем спокойно коментирали на каква процедура тя може да се подложи в момента и на каква не. От всичките интервенции Сузи най-много искала пълно деколте, за което получила подкрепа дори от новата си приятелка Андреа, която надълго и нашироко й обяснила за процедурата по уголемяване на бюста.

На практика обаче в момента Сузанита не може да издуе цици, заради възрастта си. Развитието на гърдата завършва в края на пубертета. Въпреки това се препоръчва да се изчака с планираната процедура поне до 18-годишна възраст, споделят специалистите. Важно е да се изчака не само завършването на физиологичния растеж, но и достигането до психологическа зрялост. В случай, че има показания да се поставят импланти преди 18 години, тогава е необходимо да се вземе разрешение от правния настойник.

Преди по-малко от месец тя и майка й посетили столичен разкрасителен салон, където малката Мурад издула устни. Козметичка поставила инжекция хиалуронова киселина в горната и долна устна на изпълнителката, с цел те да изглеждат по-обемни и сочни. Интервенцията е напълно безболезнена и струва 120 лева, а до 6 месеца киселината се разгражда в организма и е напълно безвредната. Като неин придружител, майката на Сузи, Шенай, разрешила на козметичката да извърши процедурата и платила чинно на касата в салона.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории