Само в 7DniSofia.bg

Ето го жестокия убиец, който намушка съпругата си пред очите на десетки… (СНИМКИ)

полиция

Полицията на крак след жестокото убийство в Пещера. Мъж нанесе няколко смъртоносни прободни рани на съпругата си пред очите на десетки свидетели.

Областната дирекция на полицията в Пазарджик разпространи снимка на издирвания 44-годишен Георги Генов и на автомобила, с който по последни данни се придвижва, предаде nova.bg

Припомняме, че тежкото престъпление бе извършено в петък вечерта на централно кръстовище в Пещера. Генов пресрещнал жена си Катя на автобусна спирка, ударил я и й нанесъл няколко прободни рани. До убийството се стигнало след семеен конфликт.

Генов успя да избяга с автомобил, а съпругата му починала в линейката на път за болницата. Георги и преди е бил агресивен и насилвал съпругата си, разказват роднини. Тя обаче никога не е сигнализирала официално, потвърдиха от полицията в Пазарджик.

Полицията умолява, ако някой забележи издирваното лица, автомобила или разполага с информация за тяхното местонахождение, незабавно да съобщи на телефон 112 или в най-близкото полицейско управление.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.