Помните ли дъщерята на Виолета Здравкова? Ето в каква красавица се е превърнала (СНИМКИ)

Violeta-Zdravkova-11

Помните ли Данайа на Виолета Здравкова?! Тя е мъничкото момиченце, което влезе в къщата на „ВИП Брадър“ преди толкова години.

Първият сезон на реалитито за популярни спечели Константин, но всички коментираха детето и нещата, които преживя в Къщата. Данайа прекара не само повече време с мама, но и беше обичана от много хора. Забавлява се много и дори беше спасена от чичо Дичо, защото падна в басейна, писа BLITZ.

Премеждието накара татко й публично да поиска да я прибере до края на шоуто, а така детето имаше шанс да опознае семейството му и двамата големи братя. Шоуто взе повече, отколкото даде на Виолета Здравкова , но непоправимата оптимистка промени изцяло живота си след него.

Тя се омъжи и разведе веднага след реалитито, с бащата на дъщеря си Тайчо Манекена постигнаха наистина цивилизовани отношения и в крайна сметка реши – реализира се успешно като голямо работещо момиче.

Докато миската се еманципира, нейното бебче е на крачка от това да стане страхотна млада дама. Тя вече е тийнейджърка и определено е надминала родителите си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.