Ужас! Слави Трифонов ще остане куц! Лекарите вдигат ръце: Направихме каквото можем…

Слави Трифонов

Шоуменът Слави Трифонов успешно се възстановява от операцията на крака, но остава куц с единия крак. Това разкриха приближени до музиканта, който няма търпение да се върне в ефир през септември.

Топ водещия се отдаде на наложителна и продължителна почивка и рехабилитация, след неотложна операция на крака. Месеци наред Слави се подлагаше на различни процедури, за да се възстанови от тежка травма, която преживя преди години.

Някои слухове го пращаха в инвалидна количка, а други прогнозираха ужасни неща. Лекарите обаче са категорични–за радост на фенове, близки и роднини възстановяването на шоумена върви много добре и съвсем скоро той отново ще е напълно възстановен.

Доколкото състоянието му позволява.

Направили са всичко възможно, за да се възстанови напълно кракът му, но това е невъзможно. Колкото и да опитват, единият крайник на Слави ще остане по-къс от другия и той ще накуцва.

Но това няма да му пречи да води нормален начин на живот”, разкрива един от най-близките му колеги.

Всички те признават, че шоу проектите, референдумът и предаването, което водещият води, са изисквали от него твърде много усилия и напрежение.

„Добре е, че послуша лекарите и се подложи на операция. След нея–неизбежно и на дълга почивка, както и на рехабилитация, но поне успя да спаси крака си”, разкрива още приятел на Дългия.

Слави и в момента продължава да се лекува и стриктно съблюдава лекарските предписания.Най-хубавото за него е, че вече не изпитва силните болки, които го мъчеха по-рано, пише „Ретро“.

Вече се движи и доста по-уверено, а лекарите прогнозират пълното му възстановяване. От екипа пък мислят всевъзможни трикове, с които да направят малкия недъг незабележим, като специални обувки, бастун и други подобни.

Приятелите му пък се шегуват, че така изглежда като италиански мафиот и се опитват да вдигнат духа му.

Пак според последните слухове, Слави съвсем скоро ще се върне на екран. Той дори ходел до офиса, за да е в крак с подготовката на новия телевизионен сезон.

„Тази почивка му се отрази много добре. Отдавна не се беше откъсвал от работата и това го е заредило с нови сили. Поставил си е за цел, още септември месец да се върне на работа”, разкриват близки до Трифонов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории