Само в 7DniSofia.bg

Никол притисна Гришо до стената и обяви срок в който иска семейство!

Григор Димитров Никол Шерцингер

Никол Шерцингер би искала да създаде семейство до пет години. Половинката на Григор Димитров е лице на октомврийския брой на Cosmopolitan. В интервюто си за изданието звездата от Pussicat Dolls призна, че ще се радва да създаде собствено семейство в близко бъдеще.

“Искам да правя още филми, сценично изкуство, благотворителна дейност и след пет години вероятно ще създам семейство. Турнета, пеене, творчество, филми и семейство. Искам да съм като Шаде, Джей Ло, Бет Мидлър”, каза певицата.

“Аз буквално имам най-голямото семейство в Хавай и те раждат деца всеки ден. За мен всичко ще дойде в правилното време”, добави тя.

А що се отнася до работата, Никол Шерцингер съобщи, че работи по нов албум.

„Имам проект, който е моя мечта и го пазя в сърцето си. Имам визия за него и искам да го създам по този начин. Това е нещо, което смятам, че не е било правено преди, така че искам да му отделя време“, каза тя и допълни, че в живота й нещата винаги опират отново до музиката.

Шерцингер е много откровена и за проблемите с тялото си, които е имала. Не за първи път красавицата споделя, че по време на най-звездния й период с групата тя се е борила с булимията.

Въпреки че вече е напълно възстановена, тя признава, че болестта е оказала голямо влияние върху живота й.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *