3:2! Това е Кауза! Махаш делиорманците от отбора и няма Холандия, няма Швеция, всичко под ножа

7 Dni Sofia31.08.201796280
манолев

Националният отбор на България показа какъв е спасителният ход за…Първа лига! Момчетата на Петър Хубчев победиха с 3:2 вековната си мъка Швеция в епичен мач на “Васил Левски”. Направиха го без нито една делиорманска добавка.

Това е спасението и за Първа лига – изкореняваме делиорманщината в нея и футболът ни тръгва нагоре. Момчета като Неделев, като Чорбаджийски, като Костадинов, като онова малкото от Славия са съвсем друг тип хора, когато около тях не капе делиормански гел. Те надигат глава, готови са бъдат герои.

В Първа лига не могат да са герои. Там службогонци като Весето Мишев, женещи се на аванта като Сватбата, като вся осталная сволоч подчинена на делиорманската директива не позволява. Не дава Лудогорец да бъде свален. Поради което тези от Разград, когато ги викнат в националния играят както и в клубния си тим – за пари, не със сърце.

Е, сега е време пияната Перука на изтрезнее! Да види, че без делиормански гел, националният отбор има сърце. Ако Боби си стегне дупето и извади това разградско нещо, на което седи, ако позволи това сърце да тупти и в Първа лига, футболът ни на клубно ниво ще стане друг.