Е тази ли Венета ще замести Николета!? Райкова избра странна визия за годините си, вижте я (Ексклузивна снимка)

7 Dni Sofia31.08.2017
николета

Венета Райкова вече се стяга да засенчи Николета Лозанова като водеща на „Папарци“, но ако ще разчита на визия, може да се откаже. По-добре да опита с нещо друго.

Снимките на предаването вероятно ще започнат съвсем скоро, защото във Фейсбук вече се появиха фотоси с новия имидж на водещата. Тя е заложила на по-младежки стил с дънкова риза, коса на букли и пресилен грим, което обаче е трудно да я направи по-симпатична от досегашната титлярка.

Снимките бяха качени от гримьора Цецо Андреев, който се грижи за визията на доста от известните дами в родния шоубизнес. Любопитното в случая е, че в свое скорошно интервю за в. „ШОУ“ Андреев разкри, че е отказал именно на Николета Лозанова да се грижи за грима й, тъй като имал близки приятелски отношения с фолкпевицата на Алисия.

Ето я новата визия на Венета:

коментар

  • Ив

    31.08.2017 at 13:33

    И какво се има предвид написаното за годините на В.Райкова?! Та тя е на 40 год/приблизително,43-ако трябва да сме точни/.Как бихте искали да изглежда? Тя си изглежда перфектно за годините,но нали просто трябва да се напише нещо!?/Може би модерните“гайтан вежди“ ми идват в по-вече само?/

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории