Ще повярвате ли в кого е влюбен Годжи!?

7 Dni Sofia30.08.2017
годжи

Китаристът на „Ку-Ку Бенд“ Георги Милчев-Годжи има нова тръпка. При това за първи път май не става дума за балерина около него.

Музикантът е хлътнал по красива млада жена от Враца. Чернокосата красавица Ани работи в магазин в града на Ботевата слава. Искрата пламнала в близкия Криводол, където от години живее майката на музиканта Цветана.

През уикендите Ани често посещавала леля си, която е съседка на гологлавия музикант в Криводол. Напоследък Годжи всяка събота и неделя взимал разстоянието от София до родното си място с мощното си „Ауди“, за да наглежда майка си. Причината за честите му посещения била и стройната комшийка.

Ани отдавна си падала по Милчев, но изгубила всякаква надежда, че може да впечатли почетния гражданин на Криводол, защото отлично знаела за неговите паталогични увлечения по балерини. Точно когато Годжи забелязала красивата съседка се оказало, че младата жена била упорито ухажвана от местен ерген, който я носел на ръце и всячески й угаждал.

Ани дълго обмисляла кой от двамата е по-достоен за сърцето й, но в крайна сметка заложила на сигурното. Тя си дала сметка, че няма как да има доверие на музиканта на Слави, през чийто креват за 20 години преминаха не едва и две танцьорки, пише седмичник.