Само в 7DniSofia.bg

На Михаела Филева й писна от тишината в леглото с Павел и му наби за пореден път шута!

7 Dni Sofia30.08.2017
михаела филева

Любовта между певицата Михаела Филева и рапъра Павел е като от латиноамериканска теленовела. Двамата ту се събират, ту се разделят и така в продължение на няколко месеца.

По последна информация Филева отново би шута на певеца. Мишето, както я наричат близки, дори изтри общите си снимки с Павел в социалната мрежа. Чаровната изпълнителка е бясна от ергенския начин на живот, който води татуираният й приятел, и реши да сложи край на връзката им.

Рапърът не пропуска вечер, в която да купонясва с авери до ранни зори, а около тях се въртят млади и засукани мадами, писа „България Днес“.

Докато той се забавлява, Михаела го чака в леглото до съмване. След като няколко седмици поред рапърът не пропуска вечер, на Филева й писва. Решава за пореден път да сложи край на отношенията им, като този път уж е за последно.

Къдравелката искала да й се обръща повече внимание, а Павката рядко намирал време за нея. Освен запоите той постоянно поемал и ангажименти. Той е част от журито на предаването „Гласът на България“ и прекарва дълго време по кастингите на музикалното реалити. Така свободното време на рапъра стана почти нула и най-засегната от това се оказа Филева.

В момента тя се е отдала на пълен релакс, като обикаля морските и планинските курорти.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории