Джихадисти изнудвали Гришо за 2 млн. заради еротични снимки с Никол…

Григор Димитров Никол Шерцингер

Сайтът Hot Celebs Home, за когото се предполага, че е на джихадисти, подлуди редица световноизвестни звезди с еротичните им снимки. Под техните удари попаднаха Григор Димитров и най-вече любимата му Никол Шерцингер. Американската певица веднага реагира и обяви, че фотосите са фалшиви и за целта е ангажирала адвокатите си.

Упорито обаче се говори, че джихадистите са успели да се свържат с Никол и да я уведомят, че разполагат с чисто голи нейни снимки. Плътно до нея се намирал и наш Гришо, който също бил така, както майка му го е родила. Онлайн-терористите даже изпратили един от фотосите са доказателство и поискали пари. Ама адски много пари – цели 2 милиона долара.

В противен случай те щели да публикуват на сайта си снимките, които със сигурност ще обиколят за отрицателно време целия свят.
На някои от тях на Григор и Никол се виждали изцяло интимните им части. Те се опипвали здраво – досущ като на сцена от порнографски филм. Предполага се, че фотосите са направени от папарак, който е издебнал двамата на Хавайските острови преди повече от половин година. Тогава Димитров и Шерцингер се усамотиха на едно малко островче и го удариха на ласки, секс и живот в продължение на два-три дни. За да се почувстват още по-добре и по-секси, те се появили на плажа дибидюс голи, без, разбира се, изобщо и да предположат, че някой е открил къде са и ги е снимал.

„Ние разполагаме с доста оскъдна информация, защото Гришо изобщо не иска да говори по тази тема. Той се е съсредоточил върху участието си на Откритото първенство на Щатите в Ню Йорк и не мисли за абсолютно нищо друго в момента. Но доколкото разбрахме, има съмнения, че и тези снимки са фалшиви. И че нито Григор, нито Никол са притеснени и, естествено, няма да се занимават с никакви подкупи. Да не са луди да плащат толкова много пари. Та извинявайте, ама става въпрос за два милиона долара. Джихадистите отдавна са присвоили под крилото си възможно най-добрите хакери в света. Колкото му е да снимат двама голи души на плажа и после да пуснат в действие програмата „фотошоп” и да наслагват тела и лица”, твърдят пред „ШОУ” близки до Григор Димитров.

Гришо бил и напълно убеден, че при престоя си на Хаваите, където е родното място на Шерцингер, не са се разхождали чисто голи на плажа. Камо ли да се натискат там или пък да правят секс върху белия и топъл пясък. Но лудите джихадисти решили да пробват и да измъкнат милионите. Трудно обаче ще ги огрее. Доста трудно…

коментар

  • Сайтове за обяви

    09.09.2017 at 21:10

    Това е риска да си известен кои знае може и да е истина 🙂

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории