Разпънаха любовницата на Златния! Искат да признае кой го е поръчал…

златния

Скандалната сводница Вера Дзънгова е разпитана за нападението на сочения за неин любовник Стоян Стоянов-Златистия. Тя трябва да разкаже за взаимоотношението си с него, като не е изключено да попадне и в кръга на заподозрените, съобщава столичен вестник.

Припомняме, че Златния бе клан пред дома си в столичния квартал „Банишора“. Той бе приет веднага в „Пирогов“ с обезобразено лице, счупен крак и множество наранявания по тялото. Заради накълцванията по лицето той не можел да говори с ченгетата.

Една от версиите е, че Златния е ръган от жена, защото по тялото си има много одрасквания. Това налага и разпита на Вера, която не само е била до него години наред, а и в последно време двамата не се разбирали.

Припомняме, че Вера Дзънгова бе арестувана от ГДБОП на 18 април 2013 година. Заедно с нея в пандиза попаднаха мисис България 2010 Галена Георгиева и Теодора Янкова. Тогава последните две бяха пуснати, а Дзънгова остана в ареста. Златния, разследван за сводничество и педофилия, се отърва без обвинение при акцията.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *