Нико Тупарев уреди играчка за плеймейтките във „ВИП Брадър“! Вкарва Роналдо в къщата (СНИМКА)

Роналдо

Плеймейтките в новия сезон на „ВИП Брадър“ и Николета, която се очаква да бъде ко-водеща на формата, ще има да треперят, както Асенчо Таксито и Тони Найка треперят пред Божинов. Техен съквартирант в риалити шоуто, което стартира на 11 септември, ще бъде Роналдо!

Става въпрос обаче не за оригиналното конте от Реал (Мадрид), а за българския му двойник – футболиста Даниел Златков, писа ПИК.

В момента бившият защитник на Пирин, Славия и Ботев (Пловдив) е обвързан с беларуския Шахтьор (Солигорск), където премина през март тази година заедно с вратаря Иван Караджов. И докато последният е ползван от треньора Марек Зуб, Българският Роналдо рядко помирисва терена.

Според отлично информиран източник Златков е сигурен участник в новия звезден сезон на „Биг Брадър“, което означава, че най-вероятно е уредил отношенията си с беларуския клуб.

За нещастие на лековатите дами, които ще съжителстват в Къщата заедно с родното копие на Кристиано Роналдо, той е семеен и с дете. Ликът на съпругата му Агнес е татуиран върху левия крак на футболиста, който е не по-малко ексцентричен от национала на Португалия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории