Емилия се раздели с Коко Динев и веднага я полазиха мъже с пари! Няма да повярвате кой и предложи 200 000 лева, за да му вдигне…

7 Dni Sofia28.08.2017
Емилия

За да разкрие много истини – повечето от които най-вероятно биха очернили Коко Динев, офертата от „ВИП Брадър“ за Емилия е била в размер на 200 хил. лева с надеждата да вдигне рейтинга, съобщи ПИК TV. Още като чула сумата обаче изпълнителката на „Само мой“ е отказала на секундата да влезе в шоуто, тъй като реално в нейната банкова сметка ще отиде половината от хонорара.

Като изпълнител на „Пайнер“ всеки свой доход Емилия е задължена да дели 50 на 50 със своя продуцент Митко Пайнера. Догма, която важи и за всички останали чалга диви, с леки изключения.

Освен това, от обкръжението на Емилия коментират, че никога не би се съгласила да извади на бял свят пикантериите от живота си с Коко Динев, най-малкото от уважение към бащата на децата си. Но най-големият й аргумен за втора поредна година да отхвърли предложението на „ВИП Брадър“ всъщност е невръстната й дъщеричка Мира, която звездата отглежда сама.