Екс-треньор н ЦСКА подпали чергата на Лудогорец! Делиормана се тресе, Херо с последно предупреждение за уволнение! Домусчиев го заплаши през фейсбука си

7 Dni Sofia28.08.2017
димитър димитров херо

Когато си изкуствен проект като Лудогорец, всяко малко сътресение те разклаща, защото ги нямаш основите на историята!

Нещо подобно се случва тази нощ в Разград. Шампионите направиха 1:1 срещу Пирин у дома! Героизмът на отбора на Милен Радуканов, с който ЦСКА стигна до купата на България, подпали чергата на Димитър Димитров.

Така след само 3 мача начело на отбора от региона на джамиите, Херо на практика е с жълт картон. Вдигна му го Кирил Домусчиев през неофициалния си фейсбук, какъвто се води „Спортал“. Там нападнаха Димитър Димитров, че посяга на най-креативните играчи на Лудогорец – Вандерсон и Марселиньо.

Припомняме, че „Спортал“ никога не напада треньор без нареждане от собственика на сградата, в която се помещава медията на съдения в Щатите Стилиян Шишков. Така серия материали срещу Георги Дерменджиев подготвиха изгонването му, по същия начин се процедираше с Ивайло Петев, със Стойчо Стоев, с Едуард Ераносян.

Има и още нещо. Очевидно бразиалската диаспора в Делиормана е несъгласна с методите на работа на Димитър Димитров и вече е ревнала срещу него пред шефовете. Те са ревнали пред фейсбука си, да се готви Херо за трудовата боса!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.