Масажистки, яхта и 1 млн. евро за Бербатов в Индия! 5 месеца ще тъне в разкош и лукс…

бербатов

Българската футболна звезда Димитър Бербатов ще тъне в разкош по време на престоя си в Индия. Той вече е избрал къде да живее, докато рита за отбора на “Керала Бластърс” от град Кочин, научи “България Днес”.

Сезонът за Митко започва на 17 ноември и ще продължи 5 месеца. За този период нападателят ще прибере чисто заплата от 1 милион евро. Звездата ще пътува до Индия сам, без жена си Елена и двете си дъщери Деа и Елиа.

Собственици на новия му клуб са милиардерът Прасад Потлури в съдружие с местната крикет легенда Сачин Тандулкар. Двамата са предложили превъзходни лични условия за Бербо. Той е имал възможност сам да избере къде да спи, като в града има няколко хотела от категория пет звезди. Имало е вариант Митко да получи и самостоятелно частно имение, но той е отказал най-вече заради сигурността.

Една от причините Митко да приеме офертата е, че щатът Керала е с най-малък брой убийства и престъпността е сведена до минимум. Още през XIX век там са въведени сурови закони, подобни на тези на хан Крум. Въпреки това плътно до Бербатов ще се движат наети бодигардове.

По всяка вероятност българинът ще бъде настанен в суперлуксозния хотел “Виванта бай Тадж Малабар”. Той е разположен на самия бряг на Арабско море на малкия остров Вилингдон, част от град Кочин. За престоя на Бербо са осигурени куп екстри по изрично настояване на новите му шефове. Няколко лични масажистки от Индия ще се грижат за мускулите на играча в специално студио.

Апартаментът му ще има прекрасна гледка към морето и широка тераса. Разполага още с джакузи и масажен стол за релакс. Митко не е скрил пристрастията си към яхтите и от клуба веднага са му обещали да му осигурят собствен плавателен съд, който той може да използва в свободното си време.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *