Само в 7DniSofia.bg

Стана ясна причината за кървавата вендета срещу Стоян Стоянов – Златния!

златния

Скандално известният Стоян Стоянов – Златния беше жестоко пребит, а лицето му беше нарязано в четвъртък вечерта пред блока му в столичния жк „Банишора“. Основната версия на полицията е, че Златния е закачал малолетно момиче и затова е била вендетата срещу него.

Не се изключва обаче и хипотезата за грабеж, тъй като нападателят е свил двата огромни ланеца на 69-годишния мъж. Най-големият куриоз е, че те се оказали ментета, споделиха ченгетата пред „Телеграф“.

Златния, който нашумя преди години с арестите си за порнография и склоняване на малолетни момичета за проститутки, се прибрал в четвъртък вечерта около 23:30ч. Паркирал автомобила си пред близката бензиностанция и се насочил към към входа си. Там забелязал мъж с качулка и оттам спомените му се губели. Чух само как Стоянчо викаше „Мамо, мамо, помогни“, след това не знам какво стана“, разказа вчера съседка от блока на бандита.

Златния бил откаран в „Пирогов“ с нарязано лице с нож и счупен крак. Костта му стърчала и била пробила кожата на крайника, разказаха медици. Малко по-късно стана ясно, че има две порезни рани на лицето и още четири по долните крайници. Златния имал и много хематоми по главата и тялото, тъй като е бил бит зверски, обясниха лекари.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.