Слави го реши! „Шоуто на Слави“ остава без него, bTV не може да направи нищо. Ето следващият проект на шоумен №1

7 Dni Sofia26.08.2017
Слави Трифонов

Слави Трифонов е решил да си почива повече, както и да опипа почвата за дълго замисляния си политически проект. Всекидневната поява в ефира изцеждала силите на Дългия и той вече нямал необходимата енергия, пише „Уикенд“.

През юни Слави претърпя тежка операция, като ставата му бе сменена. Процесът на възстановяване е труден и мъчителен и все още звездата се придвижва бавно. Трифонов почти не излиза от дома си. Слави ще остане продуцент на предаването си и от време на време ще се появява на екран, най-вероятно веднъж седмично – в понеделник, когато е актьорската вечер и рейтингът е най-висок.

През останалите дни шоуто ще се води от Иво Сиромахов, който е негов официален заместник през последните години. Сиромахов също има доста почитатели и когато той е на екран, се случва гледаемостта да е даже по-висока. Сценаристът се справя добре както с актьорските импровизации, така и с интервютата.

Все още не е ясно как ще реагира bTV на официалното оттегляне на Слави Трифонов. В последната година имаше сериозно напрежение между водещия и шефовете на медията, като на два пъти се стигна до цензуриране на предаването заради „неподходящо съдържание“.

Най-вероятно шоуменът ще си стисне ръцете с мениджмънта на канала и ще се разбере за по-нисък бюджет на продукцията. На практика обаче запазва най-ценния капитал – златното вечерно време на bTV и възможността всеки ден да продуцира предаване.

Слави ще използва здравословното си неразположение, за да стартира политическия си проект. Най-вероятно няма да прави партия, а движение и със сигурност ще участва в следващите избори. Социолозите досега му даваха сериозни шансове за успех и поне 12-15% електорална подкрепа. По време на същинската кампания е възможно Трифонов дори да стигне 20, че и повече процента подкрепа, убедени са анализатори.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.