Ася Капчикова се продава се за 2 бона на вечер! Срещала се е със Слави и Батков младши…

Ася капчикова

Високоплатена жрица ли е плеймейтката Ася Капчикова? Вода в мелницата на слуха, че знойната блондинка се препитава, практикувайки най-древния занаят наля бившето й гадже – рапъра Криско.

Темата за проституцията повдигна самата Ася, която оповести, че неотдавна неизвестни хакери са атакували профила й в социалната мрежа и от нейно име са приели оферта за секс между нея и платежноспособен клиент. 25-годишната плеймейтка намекна, че поръчител на очернянето й е хип-хоп звездата Кристиян Талев – Криско, с който тя бе интимна само допреди година.

Свидетели на отношенията между Ася и Криско, чиято връзка трая едва няколко месеца, разкриват пред „Уикенд”, че рап звездата е зарязал разкрепостената моделка именно заради достигналата до него публична софийска тайна, че гаджето му е ВИП компаньонка.

Ася работи като момиче на повикване поне от 3-4 години. Преди да спечели еротичния конкурс „Мис Плеймейт”, тя се срещаше с мъже за по 500 лева на вечер. Ходеше само на адреси при заможни клиенти, предимно мъже от люлинския крими контингент. След това стана любовница на местния гангстер Гулията, който плати да спечели конкурса”, разказват накратко биографията на Ася Капчикова запознати с миналото й.

Ася се залюби с Криско в края на 2015 г. и се раздели с него броени месеци, след като се сдоби с короната на „Мис Плеймейт”. Пред свои приятели Криско неведнъж е признавал, че се е разделил с Ася, тъй като се сдобил с многобройни доказателства, че тя е компаньонка и обслужва мастити богаташи. Впоследствие блондинката участва в риалити шоу, което вдигна чувствително цената й.

Още докато беше с Криско, тя се срещаше със Слави Трифонов, със синът на Тодор Батков, с един от собствениците на голям хранителен концерн и с още няколко богаташи. Знае се, че цената й за една нощ е 2000 лева и не подлежи на коментиране. Ася работи с две нейни приятелки – едната е Велислава, а другата е Нора. Те сами си намират клиенти и си ги прехвърлят една на друга”, свидетелства пред „Уикенд” дама с идентичен на Ася Капчикова занаят.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории