Само в 7DniSofia.bg

Камелия преглътна егото! Мазни се на Митко Димитров, иска обратно в “Пайнер”

камелия 2

Фолкдивата Камелия вдигна бял флаг в отношенията с бившия си продуцент – инж. Митко Димитров.

 

След драматични скандали, напускане на фирма „Пайнер“ и плюене по тях блондинката явно си е дала сметка какво са направили за нея и се помири с бившите си работодатели и по-конкретно – с Митко, през социалната мрежа Фейсбук.

Камелия побърза да благодари на ексшефа си за грижите към нея през годините и не пропусна да изрази солидарност с екипа на компанията. Макар да си тръгна със скандал от фирмата и години да бе настроена срещу Пайнера, Камелия изглежда е омекнала.

След 17 години заедно, преди да стане самостоятелен изпълнител, фолкзвездата най-накрая благодари на шефа си публично за подкрепата към нея.

Отбелязвам 20 години от професионалното си музикално пътуване. Искам в днешния ден да благодаря на всички, които срещнах и бяха в живота ми. Голямо благодаря за това, че видяха потенциала ми и ми дадоха възможност да го разгърна“, написа Ками, цитира „Телеграф“.

Напомняме ви, че три години след напускането си фолк фурията не спря да плюе по доскорошните си продуценти и дори се опита да изкара кирливи ризи от кухнята на жанра. Саботираше наградите, критикуваше ги…

Някои смятат, че Камелия просто се мазни с този статус на Димитров, тъй като й е зор да се самопродуцира и е осъзнала какво е изтървала, след решението си да напусне компанията му. Близки до димитровградския бос са категорични, че той няма да отвори вратите на империята си втори път за русокоската.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...