Само в 7DniSofia.bg

Става страшно в държавата! Вкарват Бойко Борисов в съда! Причината – атаката на ГЕРБ срещу…

7 Dni Sofia22.08.201764150
Бойко Борисов (6)

Чрез мен искат да ударят БСП. Това заяви по време на пресконференция лидерът на БСП Корнелия Нинова. Всички, които си позволиха да свържат моето име с корупция и “Цанков камък” отиват на съд, категорично заяви лидерът на БСП.

Тя прочете отговора на запитването й до главния прокурор дали името й е замесено някъде. Тя е получила отговор и от автрийския посланик, до когото също е писала писмо относно проекта Цанков камък.

Не може в политиката, за да отклониш вниманието от себе си да хвърляш димки, тази политка на прехода и този стил е довело до състоянието на чувство на несправедливост у гражданите, каза Нинова.

Ние искаме да променим този стил. Борисов да излиза сега и да отговаря,  кого имаше предвид като говореше за корупция, каза Нинова. Всички, които си позволиха да засегнат моето име в този скандал, отиват на съд. От министър-председателя Бойко Борисов, до всички други, които си позволиха да коментират, добави тя.

Главният прокурор ме уведоми, че нямам общо с проекта „Цанков камък“ – всички, позволили си да свържат името ми с проекта и с корупция, отиват на съд. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция след заседание на Изпълнителното бюро на партията.

loading...

loading...