Големят Григор Димитров шокира на пресконференцията след триумфа! А за какво само се закани…

7 Dni Sofia21.08.2017
Григор Димитров

„Бях толкова нервен“. Така шокира Григор Димитров в студиото на ESPN минути, след като спечели първа титла на турнир от сериите Мастърс. Българинът триумфира в Синсинати след успех на финала над Ник Кирьос.

Изказването му бе до голяма степен изненадващо, тъй като по време на двубоя изглеждаше изключително спокоен, концентриран и контролираше събитията на корта. „Опитвах се да не го показвам“, обясни той.

„Знаех какво трябва да направя, но никога не знаеш какво да очакваш. Ник е много добър тенисист, познаваме се доста добре. Доволен съм от играта си, но мисля, че някои неща можех да направя и по-добре. Нервите обаче бяха там“, каза още Григор.

„Този успех значи много за мен. Чувствам се уверен преди US Open, но съм здраво стъпил на земята. Щастлив съм, това е най-голямата ми победа. Ще се порадвам ден-два, но след това пак предстои здрава работа“, сподели българинът, който от утре ще е девети в световната ранглиста.

Попитан какво за него ще е успех на US Open, дали се цели в трофея, той отговори: „Да, това винаги е целта, но ще гледаме мач за мач. Там се играе в пет сета, което на мен ми харесва“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории