Само в 7DniSofia.bg

Те вече са тук! Арестуваха арабин в „Бояна“, подгонил две момиченца да ги…(Снимки)

7 Dni Sofia19.08.2017
41

Баровският столичен квартал „Бояна“ пропищя от похотлив арабин, който закача момиченца и жени. Последният инцидент е от вчера на метри от резиденцията на президента, когато арабин преследва дете на 13 години и успява да го изплаши до степен на ужас.  За инцидента разказва във Фейсбук и жител на квартала, който е успял да направи снимки на арабина.

Заедно с приятелка детето отива в местна закусвалня на ул. „Беловодски път“ в квартала. Имеенно там работел сексуалният маниак. „Този гнусен арабин днес по обяд гонеше две 13 годишни момичета в кв. Бояна. Искал да им се „извини, че се държал грубо“ преди това в баничарницата до „Каза Бояна“. Късметлия е, че полицаите го хванаха първи. Мършите искат война и ще я имат“, пише мъжът във Фейсбук.

Щом видял момиченцата, арабинът започнал да прави неприлични жестове и поискал телефона на едното от децата. Уплашени, момичетата излезли от баничарницата и продължили по улицата. В този момент се обърнали и видели, че арабинът ги преследва. Крещял зад гърба им, че иска да се извини, но тонът му звучал доста плашещо.

Децата хукнали да бягат и успели да се скрият в най-близкия магазин, а арабинът останал отвън.  Когато видял, че едно от момичетата говори уплашено по телефона си, хукнал да бяга.

Междувременно очевидци успели да извикат полиция. Ченгетата направили проверка в баничарницата, където работел мъжът. Малко по-късно той също се появил там и твърдял, че не е искал да напада никого, а просто да се… извини.

В момента чужденецът е задържан в ареста на 6-то РПУ и по случая е образувано досъдебно производство.

Скандалното е, че в деня, когато всички почитаха жертвите от атентата в Барселона, арабинът се беше барнал в потник на каталунците и така подгонил момичетата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.