Само в 7DniSofia.bg

Домусчиев успя! Фенове на ЦСКА и Левски се обединиха, тръгнаха да бият софийските му “кренвирши” от 1948

7 Dni Sofia19.08.201747650
17
Кирил Домусчиев успя – вече цяла България мрази футболното му недоразумение в трета лига, носещо откраднатото име ЦСКА. Толкова го мрази, че днес ултраси на истиския ЦСКА и Левски се обединиха, за да бият агитката на софийските “кренвирши”.
Сериозно напрежение и две мелета се разразиха през първото полувреме на мача от Югозападната “В” група между отборите на Свобода (Пещера) и ЦСКА 1948.

На срещата присъстват около 400 зрители. Гостите от София са подкрепяни от 30-40 фенове на Домусчиев. Сред публиката на домакините пък заедно гледат мача десетина привърженици на ЦСКА и още толкова с фланелки на Левски. Именно тези двайсетина души започнаха словесни атаки и разправии с феновете на гостите.

Първоначално всичко бе в рамките на нормалното, но на по-късен етап напрежението нарасна и започнаха да летят бутилки. Домакините дори се опитаха да стигнат до гостите и да ги набият, но бяха спрени от полицията.

Секунди след края на първото полувреме се разрази ново меле. Около 15 местни запалянковци влязоха в нови разправии с гостуващата агитка. Полицията отново реагира бързо, а мелетата завършиха с един арестуван.

Феновете на гостите са доста уплашени и искат полиция да им осигури излизане от Пещера. Куриозното е, че това е един от градовете на братя Домусчиеви, в техен завод там загинаха двама души при мистериозни обстоятелства.
loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...