Орхан Мурад сравни щерка си с Мадона! Песента й била детско-юношеска…

сузанита

През 2017-а Орхан Мурад закръгли 50 години, а отбелязва и четвърт век от старта на музикалната си кариера. През тази година дъщеря му Сузанита направи шеметен възход. Младата певица направи истински бум със скандалната си песен „Луцифер и Буда” и днес е най-обсъжданата млада звезда по нашите географски ширини, видя HotArena.

Орхан Мурад не може да си обясни злобата към него и щерката му. 

„Защо беше тази злоба към нас?! Нима на някого сме изяли десерта! Сузи е взела едно бийтче, два такта от някакъв арабски диджей. Този бийт знам как се прави на компютъра, как се сваля надолу… Свалил го едиджеят с много тонове… Сузи е импровизирала отгоре и се е получила тази песничка – детско-юношеско начинание. Тя не е предполагала, че ще стане толкова популярна. Аз досега въобще не съм се занимавал с нейните проектчета. Получи се някак си едно тийнейджърско избухване. Когато нещата придобиха сериозен характер от гледна точна на предявяване на претенции за авторски права и огромния интерес, който се предизвика, се намесих. Видях как нападат детето ми и махнахме този бийт. Между другото ако има някакъв спор за авторски права, то той трябва да бъде между продуцент и композитор от една страна и диджея от друга, който е взел песента и компютърно е манипулирал два такта. А не между Сузи, композитора и продуцента. Изрично заявявам, че разрешението да ползва бийта на диджеяСузи го има. Така, че хората да спят спокойно, а не да злобеят и завиждат“, отсича певецът.

Той не се смущава, че Сузи е още много малка, а се държи доста провокативно в клипа на песента„Луцифер и Буда”.

„В клипа се държи провокативно, но в живота не е такава. Просто има артистични заложби и талант и много добре си играе ролята. Генерирали сме идеи и за други клипове и роли и сме сигурни, че ще се справим чудесно. Поканиха я да се снима и във филм, защото тя си е един прекрасен артист. Това, че жегва хората и ги провокира, означава, че наистина е много талантлива. Колкото до възрастта й – на 14 години и 8 месеца е, но изглежда поне като 18-годишна. Надраснала е годините си. Не смятам, че е проблем за това, което прави, фактът, че е почти на 15. Но, уви, има много хейтъри. Мадона казва, че ако нямало хейтъри срещу нея, да е умряла.“

„Не се срамувам от Сузанита, дори напротив – радвам се, че детето ми е толкова упорито икреативно. Въпросът е оттук нататък да се канализират нещата и да се сложат в сериозни професионални рамки. Ама защо да се срамувам? Нищо невиждано и нечувано няма в песента и клипа! Аз и съпругата ми на 100% заставаме зад дъщеря ни. Каквото и да направи Сузи, като родител съм длъжен да я подкрепям“, отсича Орхан Мурад.

Щерката на певеца също не намира нищо скандално в изявите си. „Не ме тревожат омразата и завистта, от години съм подложена на хейт”, споделя тя.

Сузи се радва на Феновете си, които са милиони вече. „Много световни звезди са започнали да градят кариера като малки. Това ми е мечта, откакто се помня, а родителите ми ме подкрепят. Навсякъде съм придружена от тях. Още преди години, когато излязоха първите ми песни, бях подложена на хейтърски атаки. Много сме говорили с родителите ми на тази тема. Успях да преодолея психически омразата и завистта. Чувствам се добре. Колеги на баща ми казаха, че това е най-добрият пиар от идването на демокрацията до днес. Спокойни, радостни и щастливи сме със семейството ми“, отсича Сузанита.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.