Фирма на футболни босове направи на нищо „Дондуков“! Бесни софиянци ще искат оставка на Фандъкова (Ужасяващи снимки)

7 Dni Sofia17.08.2017
20

По всичко личи, че ремонтът на бул. „Дондуков“ ще влезе в историята като един от най-лошите, изпълнявани в София през годините, алармират от „Спаси София“.

От организацията са направили ред снимки на некачествения ремонт на трасето, някои от които са направо шокиращи.

„Паветата се редят на вълни и бабуни с фуги по няколко сантиметра, бордюрите масово са замазани отгоре-отгоре, а релсовият път – той се изпълнява по същата стара и неработеща технология.

В крайна сметка в криво кофрирания бетон пак има трупчета…“, отбелязват от „Спаси София“.

От там питат дали ремонта ще мине само с медиен шум, а реално ще е изпълнен с безхаберие и некадърност.

В крайна сметка се оказва, че поне засега не изглежда сякаш обещанията за трамвайни ограничители, спиркови и направляващи острови ще бъдат изпълнени.

„Настояваме г-жа Фандъкова и г-н Евгени Крусев незабавно да наредят на фирма Трейс да преправи всички констатирани дефекти, да санкционират надзора и да гарантират, че този булевард ще бъде изпълнен качествено“, завършват от Спаси София.

Реминтът се извършва от старозагорската фирма „Трейс груп“ на баща и син Михайлови, които са собственици и на футболния отбор Верея.

Столичани, живеещи на „Дондуков“ пък са категорични, че ако булевардът бъде предаден във вида, в който е в момента, ще поискат оставката на Йорданка Фандъкова.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.