Марешки омъжва дъщеря си за автомонтьор: Тя ще живее с него, тя да си носи кръста!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Лидерът на “ВОЛЯ” и крупен бизнесмен Веселин Марешки е дал благословията си на дъщеря си и бъдещия си зет.

Зам-председателят на Народното събрание се пошегува, че с колегата му Каракачанов вървят заедно в едно отношение. Преди дни националистът омъжи дъщеря си, а сега Марешки се стяга за сватба. Не поясни точно кога ще бъде щастливото събитие, но явно ще е съвсем скоро!

Дъщерята на бизнесмена и политик е получила съгласието му да мине под венчилото със своя дългогодишен приятел. Марешки поясни, че няма какво да одобрява бъдещия си зет. Все пак Александрина ще живее с него, не той. “Тя ще си носи кръста”, шегува се Веселин.

И отново не пропусна да подчертае, че въпреки солидните си финансови възможности, дъщеря му е много скромно и добро момиче. Семейството не изповядва принципа, че щом те са богати, значи трябва да се сродят с богато семейство. Най-важното за Марешки е дъщеря му да е щастлива. Затова и ще я даде на скромно момче от Варна, което я е пленила с доброта и любов, а не с материални придобивки.

Бъдещият зет на политика е от обикновено семейство, което се препитава с малък автосервиз. Младежът помага в семейния бизнес.

Младоженците са решени да не правят сеири и да вдигат пищни сватби. Вместо това, Александрина е поканила тесен кръг от приятели, с които да отбележат празника на любовта, пише “Телеграф”.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *