Жестока война за 50 бона между Годжи и Юксел Кадриев разтърси Би Ти Ви

Годжи Юксел

Жестока война между басиста на „Ку-ку бенд” Георги Милчев – Годжи и водещия на новините Юксел Кадриев тресе Би Ти Ви, издадоха колеги на тв звездите. Ябълката на раздора се оказа солидната сума от 50 хиляди лева, която потънала в общия бизнес на двамата – клуба по бойни изкуства „Канку“.

Парите се дължат за наеми и консумативи на стадион „Георги Аспарухов“. И двамата обаче твърдят, че другият трябва да се бръкне за дебелата пачка. Всичко около клуба за бойни изкуства започва още в началото на века, когато Годжи и Юксел установяват, че споделят обща страст към каратето. От дума на дума решават да спонсорират клуб „Канку“, като от 2004 г. са в управителния съвет, пише “Таблоид”.

Залата за тренировки, която държат, се намира на столичния стадион „Георги Аспарухов”.Главният треньор по карате в клуба – Иван Терзийски, разказва, че още при основаването Милчев и Кадриев са започнали да тренират бойните си умения. Преди няколко години обаче водещият на новините закъсва с гърба и дори влиза в болница за операция. След това разрежда посещенията си и постепенно спира да се занимава в залата. Затова и преди 3 години решава да излезе от участието си в дружеството и харизва дяла си на Годжи, като го оставя сам да се оправя с административната работа.

Басистът на Слави отначало няма нищо против и остава сред спонсорите на „Канку”. При одит в началото на годината обаче се оказва, че дружеството дължи огромни суми за наем, отопление, осветление и вода на стадиона. Годжи веднага потърсил Юксел, тъй като голямата част от задълженията са натрупани по времето, когато двамата са ортаци. Етническият турчин обаче го отрязал и му казал сам да се оправя с дължимите 50 бона.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *