Божидар Димитров: Бойко влиза в историята! Увеличава българския народ с 1.5 млн. души

Божидар Димитров

„Договорите обикновено по инициатива и съгласие са полза и за двете страни. В този договор България започва ликвидирането на една голяма неправда, случила се през 1944 година. А именно отродяването насилствено на 1 400 000 българи от българското етническо пространство. Македония на свой ред получава възможност прекратява с тези груби не фалшификации, а кражби на история да стане приемлив партньор в Европейския съюз и НАТО.” Така коментира ексклузивно пред ПИК проф. Божидар Димитров утрешния исторически ден, в който ще бъде подписан договорът за добросъседство между България и Македония.

Пред медията ни директорът на НИМ заяви, че в самите текстове има една знаменателна фраза вледеняваща със своята точност и безпрекусловност. “Като се има предвид, че и двата народа имат обща история то ще направим това и това. Бихте ли ми казали други два народа и държави, които имат обща история, аз не знам. Това означава, че директно се казва, че българите и македонците са един народ и са били през по-голямата част от историята си една държава”, каза професорът.

 Проф. Божидар Димитров не пропусна и заслугата на премиера Борисов за приключването на този договор и подписването му след 18 години на застой.

“С този договор правителството на Борисов и самият той получават не просто плюс, а влизат в историята. Ако ми покажете друг български управник, който е започнал процес на увеличаване на българския народ с 1,5 млн. души свалям ви шапка. Дори Батенберг, присъединявайки Източна Румелия, е увеличил България само с 900 хил. души”, заяви още Димитров.

4 коментара

 • КУРти

  31.07.2017 at 14:41

  Този идиот тотално изтрещя! Божо Мощите не си е пил хапчетата! По-скоро Македония ще се увеличи с 7 милиона души! Нашият дупедавец “обединител” и на манафа Ердоган ще се надупи само да е на власт….

  Reply

 • ПРИТЕСНЕН

  31.07.2017 at 15:56

  МОЖЕ И ДА Е ТАКА ,НО ЗАЩО БЪРЗАТЕ-НЕКА ПРЕДИ ТОВА СЕ ПОДПИШЕ!

  Reply

 • Киро бе

  31.07.2017 at 22:03

  Що да не е вярна!46% деца с немайчин език български е официално!Помашки хибриди с характер!Ако не вярвате гледайте НОВА тв!

  Reply

 • Мунчо

  01.08.2017 at 7:55

  За ОМО ИЛИНДЕН-ПИРИН започват щастливи дни на македонизация! Това което не постигна Тито и Димитров, го извърши Борисов в подкрепа на ВМРО…пародия!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *