Ревизоро: Контрабандата краде парите на деца и пенсионери. Трябва ни сериозно законодателство

Емил Димитров Ревизоро

Емил Димитров, депутат от Обединени патриоти, коментира изминалия политически сезон, кой на кой се  обажда и какво трябва да се направи, за да има пари в хазната, предадоха от novini.bg

Първоначално работата на 44-тото Народно събрание леко се забави, докато всичко се уточни, но после започна да се действа бързо, смята депутатът. Той поясни, че не харесва факта, че се внасят закони, а после се оттеглят предложенията. По думите му така се губи излишно време. Според него това се е получило, защото „някой се е обадил на някой“ и посъветва винаги всичко да се съгласува предварително.

„Надявам се есента да започне сериозното законодателство“, заяви Димитров. Той сподели още, че очаква да има закони, засягащи легалния бизнес и сенчестата икономика, закони, които налагат още една глоба и още един срок. „Аз искам да видя контрабандата да излиза на светло“, каза народният представител.
„Искам нелегалният алкохол да спре, да се спре вносът на нелегални горива, за да се извадят приходите на светло и да има приходи в бюджета за пенсии и за заплати. Майките искат да си гледат децата, възрастните хора искат да живеят нормално. Всичко опира до пари“, заяви той.

„Българинът е устроен някой да му даде 5 лв., а не да му вземе 20 лв. сега и после някога да му даде 50 лв.“, напомни още депутатът.

„Аз искам да има мир, да има успешен мандат и Бойко Борисов да бъде премиер на България“, заключи Емил Димитров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *