Машина откъсна ръката на работник от рамото, лекари се опитват да я присадят обратно

евроимпекс

Транспортна верига на съоръжение за сепариране на отпадъци на фирмата „Евро Импекс“ в Шумен е откъснала ръката на 42-годишен работник.

Съсобственик и управител на компанията, в която работят над 170 души е Александър Иванов, син на последния шеф на Шесто управление на ДС Димитър Иванов, информираха от стандарт нюз.

Според неофициалната информация, инцидентът е станал днес по обяд на площадка на компанията в източната индустриална зона. Инсталацията на „Евро импекс“ в Шумен беше пусната в експлоатация през януари 2016 г. като целта й беше да намали поне с 20 процента количеството на отпадъците, които стигат до сметището в кв. Дивдядово. На сепариращата линия работел 42-годишният Недим Ремзи. 30 минути след инцидента на площадката гъмжеше от луксозни автомобили и мъже и жени, които явно не бяха от циганите, които подреждат боклуците на лентата.

Според лекари ръката на мъжа е напълно откъсната и била поставена в лед. В 13.01 минути линейка, в която се е намирал Ремзи е тръгнала за университетската болница „Света Марина“ във Варна, където ще бъде направен опит за реимплантиране на ръката. На място в болницата в Шумен екип от ортопеди и реаниматори е стабилизиран пациента, така че да стане възможно транспортирането му до Варна.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории