Мутри убиха от бой две момчета в София, казали им, че не могат да паркират на „зебра“! Политик ги пипна

7 Dni Sofia29.07.2017
джип
Поредно доказателство, че мутренските години се завръщат даде Васил Бошнаков от партия Нова Република.Той има смелостта да пипне две самозабравили се софийски мутри и да ги извади на бял свят, макар и в социалните мрежи.
Ето какво разказва той в личната си Фейсбук страница: „На ВНИМАНИЕТО на цялото ни общество и най-вече на компетентните органи!!! МЕРЦЕДЕС GL с рег. № СВ 0180 ВМ БЯЛ НА ЦВЯТ ТЕГЛЕЩ МИНИ РЕМАРКЕ С ДЖЕТ!!! Днес около 15:00 часа въпросният джип спря нагло на пешеходната пътека на булевардите „Никола Мушанов“ и „Възкресение“, за което получи забележка от опитващите се да преминат две момчета – вероятно ученици на видима възраст около 15-16 години. След кратка размяна на реплики шофьорът на джипа слезе, настигна ги тичайки вече към края на пешеходната пътека и ги преби брутално! В Мерцедеса имаше поне още един мъж стоящ на седалката до шофьора! Той не участва в побоя. Джипа избяга от местопроизшествието в посока бул. „К. Величков“, като на светофара преди този на „К. Величков“ премина на червено! Питам, ще позволи ли милата ни родна полиция на поредния нагъл самозабравил се посерко новобогаташ да се измъкне безнаказано?”.

4 коментара

  • Дедо Дедов–дедовия

    30.07.2017 at 9:11

    Родната полиция няма да си мръдне и малкото пръстче.
    А вие сте големи професионалисти. Както и цялата журналистическа гилдия.
    Какво е значението на думата „УБИХА“?
    Не омаловажавам случая, може само да са ошамарени двете момчета, но вие ги УБИХТЕ.

  • Тахир

    30.07.2017 at 10:22

    Ааааааадддддддддеееее. Дддддддеееее
    Къдесте юнаци

  • Ммм

    30.07.2017 at 10:41

    Тва квартал лъжа е….Ако ги бяха били ,този дето е снимал ,що не снима и боя ???? Аре стига глупости,така ще ги бият в центъра на София ,при тва ученички….

  • Detelina Savova

    30.07.2017 at 16:08

    Dano prokuratyrata se samosezira sled tova podrobno opisanie, a gorkite peschehodci da imat smelostta da se oplachat!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.