Само в 7DniSofia.bg

Гери-Никол буквално побърка македонците, след като си показа дупето на концерт (СНИМКИ+18)

Гери Никол

Хаштаг: Яката дупара, бе, брат. Хващам вълната и вдигам целия град“, казва Гери-Никол в най-новото си парче със 100 Кила – „Напра‘о ги убивам“ и където и да се появи, изпятото се превръща в абсолютна истина.

След двата концерта от турнето One Love в македонските градовете Охрид и Струмица задните части на Гери са в устите на всички! Когато певицата се обръщаше с гръб към публиката, издавайки дупе назад, за да twerk-ва, докато изпълняваше хитовете си на сцената, всички изпадаха в еуфория, викаха и я аплодираха бурно, коментираха от хот арена.

Докато на първия концерт от One Love се появи по изрязани ултра къси гащи, то в Македония певцата бе по-обрана. Бе заложила на клин с шах-мат щампа и блузка от същия десен. Въпреки многото дрехи Гери-Никол отново не спести емблематичните си движения и пищните й извивки взривиха всичко живо наоколо.

Всъщност яката дупара на изпълнителката на „Ела и си вземи“ е плод на усърдни и специални тренировки във фитнеса. И макар да не е с анорексични форми, каквито останалите популярни личности демонстрират в залите за спорт, Гери наистина полага доста труд и определени упражнения, за да поддържа именно в този вид прословутото си дупе.

 

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...