Иде ли новината на годината? Слави Трифонов се жени! Баща му е приготвил за сватовете…

7 Dni Sofia28.07.201774170
Слави Трифонов

Шоуменът Слави Трифонов най-вероятно съвсем скоро ще се ожени.

Според близки до него татко му е приготвил 25-те литра много специално вино, с което да полее щастливото събитие. Дядо Тодор, както наричат в Учин дол (село Тодорово) бащата на Дългия, радостно обяснил, че няма да издава подробностите, но сватба май се задава на хоризонта.

Коя е избраницата на водещия, остава в тайна. Трифонов на два пъти е бил на крачка да мине под венчилото. Първият път той обича до полуда Магдалена Ангелова от Варна, която не можа да преживее известността на любимия си и го напусна. Слави тежко преживя този факт, дори посвети песен на Маги – „Ела, ела“, писа „България Днес“.

Вторият път дори беше сгоден – за беквокалистката си Алекс Раева. Дългия й беше подарил пръстен, но отношенията им бързо се разпаднаха, а впоследствие певицата напусна шоуто. От тогава Слави държи в тайна личния си живот и само посветените знаят за неговите ухажвания. За танцьорката Мартина се разбра от папараците. Но и там нещата приключиха.

След последната операция Слави реши да посвети времето на смейеството и на баща си Тодор, който отпразнува 85-ата си годишнина. Братовчедът на бащата на Дългия – Илийчо, разказва за шоумена и детството му: „Слави никога не е спал тук, на село. Лятото идваше през деня, а после се прибираше в Плевен. Той и никога не е копал де, нищо че говори за това. Е, може би аз не съм видял. Но баща му има златни ръце – всички мебели направи тук сам, нали е дъврорезбар“.

Стана ясно, че  Тодор Трифонов и Илия произвеждат най-хубавото вино и дори таткото е заделил 25 литра за сватбата на сина си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *