БСП с жесток удар по ГЕРБ: Продадохте българските граждани заради властта! Преди беше пицата, а сега суджукът…

Жельо Бойчев

Депутатът от БСП Жельо Бойчев прочете от трибуната на парламента декларация във връзка с края на политическия сезон.

„Успяхме ли да бъдем полезни на страната си като народни представители? – това е най – важният въпрос днес в последния ден от политическия сезон“, заяви той. „Остана неразбрано нашето добро намерение, отказахте възможността да се разработи сценарий за Европа и да не допускаме България да бъде изтласкана от европейската сцена. Вместо разговори, ние търсихме кой открадна парите от НДК“, заяви Бойчев.

„След пазарлъци и договорки, 44-тото НС състави кабинета „Борисов 3“, напомни народният представител. „Продадохте българските граждани заради властта“, обясни Бойчев и добави: „Най – страшното нещо е да лъжеш гражданите и да не изпълняваш обещанията си след изборите“.

„Скандалите и злоупотребите са етикетът на това управление. Преди беше пицата на Симеон Дянков, а сега е суджукът“, каза още Бойчев и попита: „Ако не си наясно какво ще направиш дома си, как ще го защитиш навън“.

В тези месеци ясно стана, че единствената алтернатива е БСП и ние не предадохме нито един от избирателите си. „България заслужава по-добро бъдеще“, завърши  Жельо Бойчев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.