Разтърсващ коментар на камериерката изритана брутално от швед: Попитах само “what” и после не помня нищо…

kamerierkata-ritnata-ot-shvedski-turist-otnoshenieto-na-chujdencite-ne-e-polojitelno-kym-nas-459948

Всеки ден се връщам към този случай. Даже в сънищата си сънувам неприятни кошмари. Добре съм, но не съвсем възстановена.

Това каза пред камерата на БТВ Диана Петкова, камериерката, която беше изритана от шведския турист Ралф Сундберг в Слънчев бряг. “Искам да знам, дали този нахален и арогантен шведски турист ще получи възмездие и наказание. Изпълнявах задълженията си на холова камериерка. Разбрах, че неговото посегателствот се дължи на алкохол, наркотици и много неприятна информация за нашата страна, че на чуждестранните туристи било позволено всичко. Втора година съм камериерка. Отношението на чужденците не е положително към нас. Има и други инциденти, на които съм ставала свидетел. Държали са се грубо и пренебрежително. Има и много добри хора”, разкри тя.

“Не съм предизвикала с нищо шведа. Попитах го само “What” (какво бел. ред) и после не помня нищо. Не искам да гледам кадри от нападението, защото се разстройвам. Този човек не се е свързал с мен. Видях някакво извинение чрез медиите. Наела съм адвокат и искам да го съдя, но нашата съдебна система действа ужасно бавно. Защо има такова забавяне, не знам. Възмездието за мен се изразява в голяма сума пари, защото така ще го заболи най-много този престъпник. Агресията в нашето общество се дължи на лошото комунистическа наследство.