Стилиян Петров на преговори в София, срещна се с екс-шефове в Левски

7 Dni Sofia26.07.201758720
Стилян Петров Фандъкова

Стилиян Петров, който желае да възобнови футболната си кариера, е бил засечен на преговори с бившите шефове на Левски Иван Арнудов и Андрей Хистов, пише вестник Шоу.

Двамата са продуценти на хитовото риалити „Фермата“ Бившият капитан на националния отбор пък обмисля в момента дали да стане част от мега-продукцията на бТВ, която стартира наесен.

След като пребори левкемията, Стилиян Петров се посвети на битката с болестта и основа фондация, с която да помага на колкото се може повече пациенти. Според запознати, именно заради фондацията футболистът може да реши за първи път след диагнозата си да си позволи толкова сериозно тв присъствие.

По неофициална информация кастингът на „Фермата“ 3 тази година залага най-вече на силни редови участници, които да покажат на какво е способен обикновеният българин. Ще има и звездно присъствие, но то в никакъв случай няма да е основното в сюжета на предаването, тъй като родните випове съвсем изтъркаха както имиджа, така и възможностите си да се показват в позитивна и смислена светлина.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *