Тежък удар по Гери-Никол! СЕМ и спира клипа, бил порно

7 Dni Sofia26.07.2017
Гери Никол

Най съм аз, най си ти, най са всички

Аре, начертай го, брат, нали сме ученички

 

Искам бутилка водка руска или сива гъска

Килата пак ги маже, а гърба на Гери пръска, под кръста

 

Напра’о ги убивам! Пръскам!

Чашите високо горе Да се чува дзън дзън

 

Това е част от скандалния текст към новото парче на Гери-Никол „Направо ги убивам“ – съвместен проект с рапъра 100 Кила. Клипът излезе преди няколко дни и предизвика бурни реакции, а в медийните среди упорито се коментира, че СЕМ вече са се сезирали заради провокативното видео, пише „Галерия“.

 

18-годишната Гери-Никол отново скандализира с оскъдно облекло, на места – и без бельо, кълчейки пред камерата, или яхнала 100 Кила през кръста. Действието се развива в класната стая и в клуба, където се лее скъпо шампанско на фона на „яката дупара“ на тийнейджърката.

 

„На един от кадрите даже се вижда G-точката на Гери и май е без бельо“, гласят коментарите в нета.

 

Не по-малко притеснителен е текстът към „Направо ги убивам“, и по-специално фразата: „Аре, начертай го, брат, нали сме ученички“.

 

„За съжаление, вече и първокласниците знаят, че да „чертаеш линии“, няма нищо общо с геометрията. Не е редно един тийнейджър да възпява забранените субстанции, сякаш е съвсем нормално „ученичките“ да ги взимат“, възмущават се преподаватели от бившето й училище „Добри Христов“ във Варна.

 

Оказва се, че парчето не се харесва особено и на феновете на Гери-Никол. Според тях „Направо ги убивам“ има чалгарско звучене и за разлика от предишните й хитове, с тази песен тийн звездата тръгва надолу.

 

Факт е обаче, че всички досегашни парчета на Гери-Никол са били придружени със скандал. Най-голям негативен отзвук предизвика първата й песен – „Ела й си вземи“. В клипа изпълнителката отново позираше полугола, но беше едва на 16 години.

 

Тогава по искане на Държавната агенция за закрила на детето Съветът за електронни медии се сезира със сигнал, че видеото уврежда моралното и психическото здраве на децата. Регулаторът не откри нарушение.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.