Синдикален бос изригна след боя на журналист от БНТ: Свинщина! И какво направи Домусчиев…

7 Dni Sofia25.07.201769170
кирил домусчиев

Това, което се е случило днес с Иво Никодимов, е свинщина. Идиоти, олигофрени, тъпанари са посегнали на Иво. Не мога да се събера в кожата си. Искам да си получат заслуженото. Треса се. Познавам го лично и не мога да се събера. МВР да намери тези подсъщества и да вземе мерки. Това обяви пред БНТ синдикалният лидер на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов.

„Разпадът на обществото се случва. Ако не се усетим и не спрем да вършим глупости, нещата не са на добре“, каза още той.

Коментирайки думите на работодателите, че България е синдикална държава, става въпрос за шефа на КРИБ Кирил Домусчиев, Монолов отговори: „Домусчиев не разбира нещата. Той просто не разбира от нещата, които говори. Той се занимава с футбол, а там съдията е водолаз и т.н… аз. Опитва се това да го пренесе и в бизнеса, в обществото, а това не се прави така. Класът прослужено време не им е проблем на работодателите, а им трябва тема. Проблемът не е в това какво се предлага, а да си имат тема. Но всичко се решава в диалог на масата, а не да си говорим просто така.“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *