Гери-Никол изгоря! Македонски политик ще й предлага брак в Скопие

Гери Никол

Атрактивната блондинка Гери-Никол тръгва на първото по рода си българо-македонско турне „One Love”, което стартира на 22 юли. Компания й правят родните звезди Криско и Ъпсурт, както и македонските сензации Слаткаристика, DJ Гоце САФ и Тони Зен.

Непосредствено преди музикалния тур Гери посвети времето си, за да се зареди с енергия и шоколадов загар на екзотична почвика заедно с родителите си.

Започнала е да получава апетитни изненади, издават под сурдинка от македонския екип, които заедно с продуцентите Иван и Андрей се грижат за цялата организация около One Love. Оказва се, че със съседите ни се свързва известен местен политик, за да си уреди възможност да изненада българската звезда в момент, когато тя най-малко очаква. Помолил името му да остане в тайна… до един момент, писа „Шоу“.

Мистериозният господин е хлътнал до уши по родната R&B икона и смята да й направи серия от изненади, сред които е и това – да й подари пръстен навръх рождения й ден – 30 юли. На тази дата тя и звездите на One Love в гр. Скопие. Дали бижуто е годежно обаче, и каква ще е реакцията на Гери-Никол, съвсем скоро ще разберем.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *