Изригване: Такъв селянин за президент не сме имали! (Снимката на годината)

7 Dni Sofia24.07.2017103984
Румен Радев и Стефан Данаилов

Снимка на президента Румен Радев, съпругата му Десислава и малките Митко и Лили, които им гостуваха в резиденция Бояна, се появи в социалните мрежи.

На нея президентът е бос, облечен е с потник и с къси панталонки.

Визията на държавния глава буквално взриви социалните мрежи. Хората масово започнаха да споделят снимката със злобни коментари към нея. „Това ли е селянинът Президент. Как може в резиденция Бояна да се облечеш като селски Тираджия, бос при това“, гласи един от колоритните коментари.

Някои предлагат да се купят обувки на Радев, за да не  си „шляпа бос“.

4 коментара

 • Иван

  24.07.2017 at 19:00

  Е какво нередно има в човека . Да €а . Аман от тарикати зложелатели и т.н. Кат станете президенти при 43′ карайте в смокинг д. в м . На човека ако и да е президент не може да му е топло. Не той трябва да се мъчи . Що бе в м м. Да не е ставал президент ли.

  Reply

 • Светлин

  25.07.2017 at 6:48

  Които коментират такива неща са пълни олигофрени! Гледат се действията в полза на държавата,а не как щял да ходи в ежедневието

  Reply

 • Ева Иванова

  25.07.2017 at 14:26

  Човек като нас! И на мен ми харесва!
  Може ли да се угоди на нашия човек, все някакъв кусур ще намери…, Жельо Желев го плюеха за ръста му и съпругата, която нямала вкус; Петър Стоянов и съпругата му – били като фотомодели; Първанов и Зорка – не били двойка; Плевнелиеви пък изобщо не ги видяхме като двойка, но народът не спираше да го упреква, че бил недоносче, сега отново злоба… Защо бе хора, поне веднъж може ли да се зарадвате на човещината., показана от настоящия президент и съпругата му. Стига сме търсили под вола теле. Избрахме го, за да го подкрепяме, какво пак не ви е по угода?!? Бил бос, бил с потник и бермуди на петна, снощи М.Цветков чак психолог беше поканил… При толкова важни неща за оправяне в родината, това ли намерихте да коментирате?!?

  Reply

 • Иванка Кръстева

  25.07.2017 at 15:09

  На българина никога не може да му се угоди,защото не знае какво иска и как да си го извоюва.Буров правилно е казал:”Всеки народ си заслужава управниците.”. А за президента ни – и той е човек като нас с ежедневни нужди,няма защо да коментираме нещо толкова естествено.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *