Сашо Роман остава на улицата. Общинари му събарят къщата заради липса на разрешително…

Сашо Роман

Чалга легендата Сашо Роман и родата му са изправени пред голям проблем. Изпълнителят на „Остарях и побелявам“ е получил от общината в столичния кв. „Ботев“ предписание за доброволно събаряне на фамилната му къща. Оказало се, се сградата на три етажа е без куп разрешителни и е напълно незаконна.

Сашо веднага се задействал и хукнал по инстанции да урежда документи, за да легализира дома си. Подал молба до ВиК, електроснабдяване, столичния кадастър. В това време обаче тече тримесечен срок и ако не успее да уреди документите, Александър Първанов ще трябва да се лиши от къщата, която лично е построил с хонорари от безбройните си участия из страната и чужбина.

 „На тия години от нищо вече не ме е страх, децата са големи, ако такъв ми бил късметът – да идват булдозерите“, философски гледа на нещата Сашо Роман.

„Яд ме е само, че аз съм си направил дома с честно изкарани пари, а бандитите издигнаха палати с откраднатото от народа, но тях никой не смее да ги закача“, разказва още певецът, цитиран от седмичник.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.