Гергов попиля Нинова: И аз мога да изпия 2 водки, но няма да се снимам! Дано си тръгне по-скоро от БСП

Георги Гергов и Корнелия Нинова

Не съм разговарял с Корнелия Нинова, Сотир Цацаров или Сашо Дончев. Няма и за какво. Опитах се да направя добро. Ясно стана, че това беше сценарий, за да компрометират главния прокурор. Сценаристите не успяха, но продължават с атаките. Питайте Корнелия Нинова дали участва в този сценарий. И аз мога да изпия две водки, но няма да се снимам в YouTube. Няма нужда някой да ме защитава. Това каза в сутрешния блок на БТВ Георги Гергов от БСП.

„Не съм дошъл тук да хленча какво се е случило с мен. Тази страница е затворена. Сега трябва да говорим какво се случва занапред. Корнелия Нинова изговори доста лъжи при вас. Показваше едни листчета, които са ала-бала. Като се видим с нея си казваме здрасти, все пак сме културни хора. Не искам да говоря повече по тази тема. Въпросът не е приключил. В БСП се случват неща, които никога не са се случвали. Този маскарад рано или късно ще приключи.

Ние сме лидерска партия, но не от един лидер, а от много. Корнелия Нинова зачеркна много знакови лица, а така не се прави. Много председатели са дошли и са си отишли. Тя също ще си отиде и дано да е по-рано“, допълни той.

„Моята амбиция беше да спечелим последните избори и да направим коалиция с ГЕРБ, за да водим държавата в правилната посока. БСП водеше 10 дни преди изборите, но се случиха всички тези изцепки. Ние бяхме победители, а след това се хванахме да говорим за Бузлуджа. Този паметник да си го оправят Бойко Борисов и Менда Стоянова. Така се отклонява вниманието от въпроса защо изгубихме изборите.

Разговарял съм с Бойко Борисов няколко пъти. Той е различен вече. Борисов е совалка на мира в Европа. Не може да му се отрече това, което прави в момента. Гергов не е предател и не очаквайте да отида при него. Той предложи на Нинова да стане председател на парламента.

При една коалиция ГЕРБ-БСП – премиер щеше да бъде трети човек“, разкри Гергов. „Ние излъгахме един милион души. Сега ще споделя, че Корнелия дойде инкогнито в Пловдив и разговаряхме. Тя ми каза: „Жоро, знам, че ни си виновен. Какво да направя за компенсация“. Аз не искам компенсации. Аз не искам БСП да бъде циркаджийска партия. Какви са тези младежи в бюрото? Рано им е да управляват БСП. БСП трябва да чува гласа на хората. Те очакваха едно, а получиха съвсем друго. Мен ми е обидно това, което се случи. Не съм тук, за да хвърлям бомби“, завърши Гергов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории