Диляна Попова би окончателно шута на Асен Блатечки и се хвана с фризьор… (СНИМКА)

Асен и Диляна

Диляна Попова отново е доволна от живота и никак не й е лесно да скрие щастието си. След почти три измъчени години с лошото момче на българското кино Асен Блатечки манекенката случи на мъж, който да й пасва идеално. Новият й любим е добре познатият моден коафьор Парашкев Тодоров, с когото се познават от дълги години покрай работните си ангажименти. Едва от 6 месеца насам обаче си позволили да погледнат с други очи на отношенията си , пише “Уикенд”.

Финчи, както наричат именития фризьор близките му, е сред най-изтъкнатите специалисти в областта си от дълги години и има реноме на голям педант в работата си. Точно тя многократно го срещала с Диляна Попова, към която отдавна имал тръпка. За негово съжаление обаче синеоката красавица почти не оставаше без партньор до себе си и се бе превърнала в недостижим блян за стотиците си ухажори. За няколко години красавицата от малкото плевенско градче Гулянци бе последователно гадже на рокаджията Дичо, на мафиота Таки, на рали състезателя Жоро Танев и не на последно място на актьора Асен Блатечки – припомня изданието.

„Двамата с Диляна много си пасват – харесват едни и същи неща – пътешествия, семпъл живот, без много блясък, да работят здраво за мечтите си в областта на модата. Не са от двойките, които искат да са непрекъснато в устите на хората с това, че са известни. Затова им отне толкова време, преди да излязат на светло“ – разказват близки до влюбените гълъбчета.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *