Капитанът на ЦСКА със скандално разкритие за съдията на мача с Лудогорец! Обичал се с…

7 Dni Sofia23.07.2017
сватба

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски говори за CSKA.BG след двубоя с Лудогорец, загубен с 0:1. Защитникът е на мнение, че съдията Ивайло Стоянов е повлиял на крайния изход.

Чорбаджийски призна, че реферът се е държал на моменти арогантно, а картоните, които е показал на „армейците“ през първото полувреме, са променили коренно представянето на тима. „Никога не съм го правил, но сега мога да заявя смело, че съдийството ни изяде главата. Казвам го най-отговорно и заставам зад думите си“, коментира националът.

Той намекна, че Сватбата се обичал с играчите на Лудогорец. „Ужасно много се накъсваше играта. Съдията не даваше да докосваме футболистите на Лудогорец. Нашари ни още първото полувреме. Беше ясно, че ще изгони някой. На едните футболисти даваше обяснение, на другите не даваше. Ние му исмаме обяснение, той ни казва да се разкараме. Нито говори човешки с нас, нито нищо.. грозна история“, оплака се още Чорбаджийски.

Защитникът на ЦСКА отчете също така и факта, че началото на сезона е трудно, но футболистите на „армейците“ ще направят така, че много скоро да покажат истинския си облик и да радват феновете.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.