Срам! Хората на Божо Кравата се подиграват с Митьо Очите: Уринира през тръбичка и вече не е мъж…

Митьо Очите Божо Кравата

Божо Кравата ще се изправи очи в очи с най-големия си враг Митьо Очите. Този път обаче не в Слънчев бряг, а в съдебната зала. Стана ясно, че прокуратурата е внесла дългоочаквания обвинителен акт срещу Божидар Кузманов и групата му в съда. Очаква се процесът да бъде насрочен след лятната ваканция на магистратите, уточниха от спецсъда, цитирани от “Телеграф”.

Кравата се прочу най-силно през юни м.г., когато наркобосът Митьо Очите нахлу в ресторанта му “4 You” в Слънчев бряг и се разрази стрелба. При нея загина един от гардовете на Желязков, а самият той бе почти смъртно ранен.  Това обаче, за което говорят всички в наркосредите е новият прякор на Желязков.

 На Митьо Очите вече му викат е Сакатия. “Пуснаха го преди 2 седмици хората на Кравата и в момента всички му викат така”, издават хора от средите на Кузманов.  Някои от момчетата на обвиняемия дори имали задача, като ходят по барове и дискотеки, на висок глас да коментират всичко за Сакатия. Не спестявали и обидни квалификации, че уринира през тръбичка и вече не е мъж, изненадани са хората в курорта.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *