Катя от “Ритон” подкара луксозен кифленски джип (СНИМКА)

Катя ритон
На кола-уникат върти волана Катя от “Ритон”. Нежната половинка от дуета е положила снага върху купето на чисто нов “Мини Купър Кънтримен”, а читател на HotArena изпрати снимки, направени с телефона му, секунди преди певицата да потегли от представителството на един от дилърите на “малкия британец”, възкресен под крилото на БМВ.

Ето какво пише читателят:

“Здравейте. Онзи ден засякох случайно ритонката пред паркинга на автодилър, на който съм клиент. Отдалече ми направи впечатление червеното бижу. Доближих да го разгледам, уникална кола! Познах Катя, чудех се в нея ли да гледат, в колата ли? Разноглед станах. Малко по-късно дочух разговор между две от служителките на автодилъра, че Мини купърът вече е нейно притежание. Предишната й кола също била на британската марка, но наскоро я продала. Жалко, че не съм знаел, за да я купя – кой не иска да шофира колата на Катя от “Ритон”?!

HotArena се свърза с дилъра и от там потвърдиха, че Катя е новият собственик на червеното “Мини”. Нещо повече – това била първата внесена в България кола от модела “Кънтримен” с хибридно електрическо задвижване.

Уникатът е бил поръчан преди 3 месеца от Здравко и е пристигнал от завода миналата седмица. Вътрешният ни човек издава още, че по време на конфигурацията той имал специални изисквания – споделил , че иска да направи подарък на житейската си и дуетна половинка, като колата да е изцяла по нейния вкус – яркочервена с бял кожен салон и бял таван.

Цената на базовия хибриден модел, без всевъзможните екстри и глезотии, от каквито едва ли е лишена новата придобивка на звездата, е малко над 70 хил. лв. От официалния дилър на БМВ обаче уточниха, че като дългогодишен клиент на фирмата и заради предстоящия юбилея “Музика и любов”, с който на 18 октомври “Ритон” ще празнуват 40 години на сцената, Катя се е сдобила с миникупъра с огромна отстъпка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *