Нана Гладуиш: Ракът ми ще умре преди мен!

Нана

Ако първия път не бях сигурна дали ще живея и няколко месеца, сега като отдавнашен онкопациент съм наясно, че животът продължава и с диагнозата. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия водещата Нана Гладуиш, която в края на юни призна, че за втори път започва битка с рака.

Има лечение и за мен сега е много важно да мина този път през рака с желанието да съм красива, да направя всичко, за да се чувствам добре и хората да видят как може да се живее с рак и човек да се радва на живота, посочи водещата. Чувствам се като един сървайвър, сподели тя.

И втория път не е лесно. Вчера до 22.00 часа бях в болницата и се чувствах ужасно зле. Химиотерапията те смачква физически. За три дни отслабнах с три килограма и половина, разказа Нана. Страшните неща могат да бъдат и позитивини. Ракът не е присъда. Искам синът ми да вижда в мен пример, който да следва и да бъде силен, каза водещата. Ракът се бори с интелект, любознателност и жертвоготовност. Отчаянието трябва да е много дълбоко скрито.

Вярвам, че всеки има път и трябва да го извърви по възможно най-добрия начин. Първия път казах, че ракът ми не случи на човек. Сега казвам – ракът ми ще умре преди мен, заяви още Нана Гладуиш.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *