Веща в занаята: ето в какво се превърна екс-съпругата на капитан на ЦСКА, за да оплете банкер

7 Dni Sofia21.07.2017
елеонора манчева

Бившата футболна съпруга Елеонора Манчева се е стопила и е изваяла перфектно тяло за отрицателно време.

Само допреди месец Мис Вселена правеше недобро впечатление със заоблените си и наедрели форми, а сега е направо неузнаваема, пише „Галерия“. Запознати коментират, че заслугите за новото й амплоа са изцяло на гаджето й – младока Ивайло Илиев.

Банкерът не само действал тонизиращо на 37-годишната миска, но и я амбицирал да изглежда като 20-годишна манекенка със съвършено тяло. Самият Ивайло доста се грижел за външния си вид и Манчева не можела да си позволи и точка целулит. Затова бившата съпруга на футболиста Владимир Манчев се взела в ръце и изгладувала перфектното си тяло.

Неслучайно сега бере плодовете на „труда“ си. Елеонора и доста по-младият от нея банкер си почиват в Гърция, на екзотичен плаж до Кавала. Миската дори вече не крие връзката си и постоянно се хвали с романтични снимки, гушнала Ивайло на фона на залеза.

Припомняме, че през 2015-а Елеонора и Владо Манчев сложиха край на 11-годишния си брак по взаимно съгласие. Според слуховете виновна за краха в отношенията им била миската, която нонстоп кръшкала на футболиста.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории