Галена и Преслава подпалиха враждата! Няма да повярвате какво искат от организаторите на концерта във Варна

Галена Преслава

Безкрайна като Троянската война е враждата между Преслава и Галена. Новият епизод от напрежението между двете певици вече е налице.

Изпълнителките са част от мегаконцерта на „Пайнер“, който ще се състои на 29 юли на стадион“Спартак” във Варна. Преслава и Галена започнали с капризите си да вдигат кръвното на организаторите. Двете настоявали да имат самостоятелни гримьорни, които да са максимално отдалечени една от друга, за да не се засичат. Освен това настоявали да не са заедно и на сцената.

Самото изграждане на гримьорни ще е сложно начинание на терена на спортното съоръжение.Чалгарките настоявали за условия, които да отговарят на звездния им статут, а другите певици нямали подобни изисквания.

Докато в миналото двете са делили една квартира и сметки, сега се карат за музикални награди и постоянно се сърдят, че са недооценени.
На сцената на стадион „Спартак“ ще пеят още Анелия, Галин, Деси Слава, Емануела, ТедиАлександрова и Фики. От последния летен тур през 2014-а Варна не е посрещала толкова много имена на една сцена, пише „България днес“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *