Излязоха нови разкрития за мелето на АМ “Тракия”. Спешно се издирват свидетели!

Магистрала път

Двама братя са биячите от мелето на магистрала “Тракия”, при което пострада мъж и бременна жена. Те са налетели след засичане на пътя. Бабаитите са били в кола със софийски номер, от София са.

Единият е задържан непосредствено след мелето в столицата, съобщи Нова тв.

 В момента върви разследване. От полицията разкриха, че единият от побойниците също си е изпатил и е със счупена челюст. Търсят се спешно свидетели на инцидента, които да разкажат какво точно се е случило и кой е започнал скандала.

Старши комисар Атанас Илков, директор на полицията в Пловдив, разкри какво точно се е случило вчера. “Единият автомобил е със софийска регистрация, а другият с бургаска. Единият от автомобилите (със софийската регистрация) принудително спира другия и възниква спречкване, което прераства в сбиване и довежда до настаняването в болнично заведение на един от пътниците в бургаския автомобил. Състоянието на момичето е добро, след прегледа в болницата, тя беше освободена и с нейния приятел дадоха обяснения в полицията във връзка с инцидента”, каза той.

От болницата, в която са пострадали, съобщиха, че няма опасност за плода. Бременната жена се възстановява, както и нейният спътник.

Криминално проявеният мъж е 57-годишният Цветан Петров, а брат му Петър Петров е в “Пирогов” със счупена челюст, предстои да бъде опериран. Ани Цолова добави, че потърпевшият е крещял: “Недейте да пипате момичето, бременно е”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *